Alus

Alus, “sņabis” un lētais vīni – tie ir mūsu vitamīni.

Ikviens noteikti ir dzirdējis, ka alus nav labs veselībai. Jūs to esat dzirdējuši no tiem pašiem cilvēkiem, kam nepatīk alus un kas apgalvo, ka pieaugušos tas neapzināti aizved uz alkoholisma ceļu. Patiesība ir tāda, ka alus ir tāds pats dzēriens, kas ved uz alkoholismu, kā bezrecepšu zāles ir reālas zāles. Mērenība šeit ir galvenais, tāpat kā ar visu pārējo ko mēs ēdam un dzeram, ko mēs izbaudām vai gaidām. Un uzreiz pēc ūdens, alus ir labākais slāpju veldzējošais dzēriens, kāds jebkad izgudrots. Fakts ir tāds, ka ir pietiekami daudz medicīnas pierādījumu, kas patiesībā atbalsta mērenu alus dzeršanu, lai iegūtu daudz priekšrocību, ko alus sniedz veselībai.

Vai Jūs zināt, ka alus var labāk nodrošināt ķermeni ar nepieciešamo šķidruma daudzumu, izņemot ūdeni, kad ārā ir ļoti karsts? Alus satur 95% ūdeni, papildus tam alus satur daudz dabisku antioksidantu, kas pozitīvi ietekmē ķermeni. Galu galā, alus tiek brūvēts izmantojot dažādus augus, tostarp miežus, auzas, rudzus un apiņus, un to būtu iespējams tirgot kā oriģinālāko un labāko veģetāro dzērienu.

Alus sniegtie veselības ieguvumi ir pastāvējuši jau ilgu, ilgu laiku:

No visiem alkoholiskajiem dzērieniem, alus ir pats vecākais un ir ticis minēts jau tūkstošiem gadu atpakaļ mūsu pirmajās kultūrās uz zemes. Šodien alus ir tik populārs, ka tas ir trešais populārākais dzēriens pasaulē aiz ūdens un tējas. Cilvēki visā pasaulē bauda tā dabisko fermentāciju, kā arī milzīgo dažādu izmantoto sastāvdaļu ietekmi un mainīgo dažādu alu garšu. Cilvēki ir iemācījušies, ka lietots ar mēru, alus var labvēlīgi ietekmēt veselību, turklāt dabīgā ceļā.

Lietojiet alkoholu ar mēru, lai vienā brīdī alkohols nesāktu lietot Jūs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *